Reducere 10% pentru mini-grupurile de 4 persoane Detalii

Vârful Ciucaș. Copiii NoGravity își testează spiritul

27 septembrie 2020

Am plecat alături de micii exploratori să cucerim Vf. Ciucaș; însă de data aceasta blândul și însoritul Ciucaș a decis să ne arate latura lui zgribulită și morocănoasă. Dar nici noi nu ne-am dat bătuți!!!

Așa că echipa exploratorilor s-a angajat hotărât într-un traseu de anduranță pe vânt și ceață, cu puține popasuri și momente de respiro, care a început la Cabana Muntele Roșu (1280 m) și a urcat la Cabana Vârful Ciucaș (1595 m), după care ne-a dus pe Vârful Ciucaș (1954 m) și înapoi.

În ultima porțiune, respectiv porțiunea dintre Cabana Vârful Ciucaș și Cabana Muntele Roșu, am gustat și dint-o ploaie măruntă și rece.

În cele 8 ore am avut două momente de glorie ce merită menționate: ciorba caldă, asezonată cu ciocolată caldă de la Cabana Vârful Ciucaș pe drumul de întors și aplauzele la scenă deschisă primite de la grupurile întâlnite pe porțiunea cea mai abruptă spre vârf.

Echipa portocalie a reușit din nou să impresioneze prin tinerețea sa și hotărârea sa.

Dacă săptămâna trecută micii veterani NoGravity debutau în traseele rezervate tradițional adulților, săptămâna aceasta au gustat în Ciucaș o vreme mai puțin ideală, care, pe lângă fizic, le-a testat și spiritul.

Cei mici meritau cu prisosință aclamarea și încurajarea turiștilor de pe traseu. Ne bucurăm să știm că mândria pe care o simțim față de acești copii este împărtășită și de alții.

, ,

Pentru mai multe informații nu ezitați să ne contactați la telefon 0720 328 888 sau email: contact@nogravity.ro

Săptămânal, la NoGravity Club organizăm evenimente social-educative pentru copii și familie. Pentru confortul tău am centralizat într-un singur loc atelierele, taberele și excursiile noastre. Verifică periodic calendarul activităților pentru a-ți putea rezerva din timp un loc la evenimentele noastre

Vezi calendarul
Află primul

Primește ofertele și noutățile pe mail