Tabere copii și adolescenți

NoGravity » Tabere copii și adolescenți

Unii le spun tabere de cercetași. Noi le numim tabere de aventură, dezvoltare personală și dezintoxicare tehnologică, din care nu lipsesc orientarea, o noapte la cort, inițiere în speologie, mers prin apă și trasee montane de zi, dar și de noapte. Învățăm astfel să fim independenți, dar și să lucrăm în echipă și ne facem prieteni noi.

Pentru pasionați, organizăm și tabere tematice de Științele Pământului, în care descifrăm împreună tainele fosilelor și ale geologiei.

Calendar tabere

Tabără de explorarea naturii și dezintoxicare tehnologică pentru copii în Munții Făgăraș

4-9 august – Tabără de explorarea naturii și dezintoxicare tehnologică pentru copii de 9-14 ani în Munții Făgăraș. Maxim 13 participanți!

Detalii și rezervare

Tabără de aventură și producție video pentru copii și adolescenți în Piatra Craiului

27 iulie-1 august 2024 – Tabără de aventură și curs introductiv în producția video pentru copii și liceeni organizați pe echipe de lucru de vârste apropiate: 9 – 14 și 14 – 18 ani

Detalii și rezervare

Tabără de aventură și dezvoltare personală pentru adolescenți la Colții Ghimbavului

1-6 iulie 2024 – Tabără de aventură și dezvoltare personală pentru adolescenți la Colțiii Ghimbavului. Minim 12, maxim 18 participanți.

Detalii și rezervare

Precizări importante

  • Oricare ar fi tematica, în taberele NoGravity lucrăm cu până la 30 de copii. În acest fel putem avea o interacțiune adecvată cu fiecare, iar experiența socio-educațională este optimă. 
  • Pentru o interacțiune mai bună între participanți lucrăm cu vârste apropiate de copii: 8-12 ani, 12-14 ani și, respectiv, liceu. 
  • Participarea la tabere noastre este condiționată de un nivel minim de independență și o formă fizică și stare de sănătate bună a participanților, precum și de echipamentul recomandat de organizatori.

Cei interesați de tabere școlare sunt rugați să ne solicite o ofertă personalizată!

Cere detalii

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Evenimente trecute