Tabără de explorarea naturii și dezintoxicare tehnologică pentru copii în Munții Făgăraș

4-9 august – Tabără de explorarea naturii și dezintoxicare tehnologică pentru copii de 9-14 ani în Munții Făgăraș. Maxim 13 participanți!

Rezervă loc

Ce?

Tabără de explorarea naturii și dezintoxicare tehnologică pentru copii de 9-14 ani. Alături de specialiștii de la Conservation Carpathia ne vom aventura în mijlocul sălbăticiei și vom învăța despre flora și fauna Munților Făgăraș. Din program nu vor lipsi o noapte la cort și trasee de noapte.

Gazda noastră, Centrul de Activități și Explorarea Naturii Richita, este așezat într-o poieniță străjuită de păduri înalte, desprinsă parcă din basme. Aici copiii sunt încurajați să devină independenți, curioși și, cel mai important, sunt încurajați să iubească natura.

Bonus, copiii vor avea acces super minimalist la ecranele tactile.

Cum este experiența

Programul taberei va consta în:

  • Hiking, inclusiv trasee de noapte
  • Ateliere de educație montană (cum ne alegem corect echipamentul montan, cum ne facem rucsacul, ce facem dacă ne pierdem pe munte)
  • Curs de biodiversitate în care ne aventurăm pe urmele carnivorelor mari din Munții Făgăraș și descoperim habitatele naturale locale
  • Ateliere de astronomie
  • Atelier de tehnici de supraviețuire montane – cum facem focul, unde punem tabăra, orientare
  • Atelier de prim ajutor
  • Camping (noapte la cort) și foc de tabără
Cazare, masă și transport

Cazare, masă și transport

CAZARE:

Cazarea se face în 4 camere spațioase, cu aer rustic, numai bune să îți amintească că ești în mijlocul naturii. Fiecare cameră este dotată cu baie proprie. 

MÂNCARE

Produsele din lapte și carne, dulcețurile, siropurile sunt achiziționate de la producători locali din vecinătatea Munților Făgăraș reuniți în Food- Hub-ul Roadele Munților, dar și de la Ferma de Biodiversitate Cobor

Bucătarii taberei țin cont de cei cu diete speciale, dar și de cei care au adoptat o dietă vegetariană.

TRANSPORTUL este inclus. Pentru mai multe detalii vă rugăm să contactați organizatorii.

DATĂ LIMITĂ DE ÎNSCRIERE

 21 martie 2024. Înscrierea va consta în semnarea unui contract și plata unui avans.

IMPORTANT: Pentru a putea participa la taberele noastre este OBLIGATORIE participarea prealabilă la cel puțin un proiect Outdoor NoGravity!

Precizări importante

  • Lipsă unor elemente de echipament montan obligatoriu, omisiunea comunicării unor probleme medicale și / sau nerespectarea regulilor de viață exonerează organizatorii de orice fel de responsabilitate asupra eventualelor accidentări ale participanților și pot conduce la eliminarea fără preaviz a acestora din proiecte.
  • În cazul anulării pe ultima sută de metri a participării la tabără organizatorii pot percepe o taxă de penalizare cheltuielile efectuate anticipat în vederea organizării evenimentului.

Rezervă loc

This field is for validation purposes and should be left unchanged.