Tabără de aventură și producție video pentru copii și adolescenți în Piatra Craiului

27 iulie-1 august 2024 – Tabără de aventură și curs introductiv în producția video pentru copii și liceeni organizați pe echipe de lucru de vârste apropiate: 9 – 14 și 14 – 18 ani

Rezervă loc

Ce?

Tabără de aventură și dezvoltare personală NoGravity în care ne vom documenta video expriențele. Tabăra se adresează copiilor și adolescenților cu vârste cuprinse între 9 și 18 ani, organizați pe echipe de lucru de vârste apropiate: 9 – 14 și 14 – 18 ani.

Cursul de producție video va completa un program intens Outdoor, cu sesiuni de filmare și editare, astfel încât la sfârșitul taberei, toți participanții să rămână cu amintiri excepționale, filmate și editate chiar de ei.

Training adecvat și echipamente profesionale de producție video vor fi puse la dispoziția participanților pe toată durata taberei. Partenerii acestui proiect sunt echipa Contrapunct și Talent ON.

Bonus, participanții vor beneficia și de o cură de dezintoxicare tehnologică prin acces minimalist la telefoanele mobile.

Cum este experiența

Programul taberei va consta în:

 • Hiking, inclusiv trasee montane de noapte
 • Ateliere de educație montană (cum ne alegem corect echipamentul montan, cum ne facem rucsacul, ce facem dacă ne pierdem pe munte)
 • Atelier de tehnici de supraviețuire montane – cum facem focul, unde punem tabăra, orientare
 • Curs teoretic și practic de producție video cu sesiuni de filmare și editare, astfel încât la sfârșitul taberei, toți participanții să rămână cu amintiri excepționale, filmate și editate chiar de ei.
 • Ateliere de astronomie
 • Atelier de prim ajutor
 • Atelier de gătit + cooking show
 • Camping (noapte la cort) și foc de tabără
 • Jocuri, competiții și activități recreative
Cazare și transport

Cazare și transport

Ne vom caza și vom mânca bucate alese la Resort 7 Crai, situat la poalele Munților Piatra Craiului, într-o zona cu o priveliște deosebita asupra crestei Pietrei Craiului. 

Camerele cu 2, 3 sau 4 paturi, cu aer rustic, sunt numai bune să îți amintească de copilărie. Fiecare cameră este dotată cu baie proprie. 

Transportul este inclus. Pentru mai multe detalii vă rugăm să contactați organizatorii.

DATĂ LIMITĂ DE ÎNSCRIERE

 21 martie 2024. Înscrierea va consta în semnarea unui contract și plata unui avans.

IMPORTANT: Pentru a putea participa la taberele noastre este OBLIGATORIE participarea prealabilă la cel puțin un proiect Outdoor NoGravity!

Precizări importante

 • Lipsă unor elemente de echipament montan obligatoriu, omisiunea comunicării unor probleme medicale și / sau nerespectarea regulilor de viață exonerează organizatorii de orice fel de responsabilitate asupra eventualelor accidentări ale participanților și pot conduce la eliminarea fără preaviz a acestora din proiecte.
 • În cazul anulării pe ultima sută de metri a participării la tabără organizatorii pot percepe o taxă de penalizare cheltuielile efectuate anticipat în vederea organizării evenimentului.

Rezervă loc

This field is for validation purposes and should be left unchanged.