Reducere 10% pentru mini-grupurile de 4 persoane Detalii

„Jurnal de pe front. În sprijinul bătrâneții” devine un proiect NoGravity Educational

4 mai 2020

Începând cu 31 martie ne-am alăturat campaniei de sprijinire a persoanelor vârstnice.

Le suntem alături celor care în această perioadă sunt (și) mai vulnerabili ca de obicei. Învățăm de la ei ce însemnă bătrânețea. Cu ajutorul lor ne pregătim pentru viitor.

Nu ne-am luat prea în serios nicio secundă. Oricum noi, niște dependenți de spații largi, nu aveam prea multe opțiuni de a ne omorî timpul în perioada stării de urgență.

Colegul nostru, Alexandru Alupei, a consemnat toate experiențele trăite zilele acestea. Material a fost publicat zilnic, la cald, în ciclul,  „Jurnal de pe front. În sprijinul bătrâneții”.

Alex speră să scoată o carte. Noi, restul echipei NoGravity, îl sprijinim și ne mândrim că îi suntem colegi. Din acest motiv  „Jurnal de pe front. În sprijinul bătrâneții” devine un proiect oficial al NoGravity Educational, latura noastră non-profit.

Prin acest proiect suntem alături de vârstnici și învățăm de la ei. Și poate tipărim ceea ce ei ne-au învățat.

Începând de astăzi, luni, 4 mai, Jurnalul de pe front. În sprijinul bătrâneții poate fi citit aici.

, , ,

Pentru mai multe informații nu ezitați să ne contactați la telefon 0720 328 888 sau email: contact@nogravity.ro

Săptămânal, la NoGravity Club organizăm evenimente social-educative pentru copii și familie. Pentru confortul tău am centralizat într-un singur loc atelierele, taberele și excursiile noastre. Verifică periodic calendarul activităților pentru a-ți putea rezerva din timp un loc la evenimentele noastre

Vezi calendarul
Află primul

Primește ofertele și noutățile pe mail