Despre noi

NoGravity » Despre noi

Suntem o echipă de profesioniști în domeniul educației prin aventură pentru copii, tineri și familie. Îmbinăm elemente ale pedagogiei scout cu aventura (drumeție, camping, speologie, orientare, canyoning, cățărare, via ferrata și mountain bike) cu popularizarea geografiei, geologie, geofizicii și paleontologiei.

Spațiul nostru de joacă este atât natura, cât și sala de clasă, unde ghidăm primii pași ai juniorilor în zona educației montane și a Științelor Vieții și ale Pământului.

Experiențele noastre educative se adresează atât copiilor și tinerilor, cât și familiilor. Beneficiarii au șansa să înțeleagă practic mediul înconjurător și devin mai responsabili și disciplinați în raport cu acesta.

Nu în ultimul rând, juniorii care trec prin mâinile noastre învață să lucreze în echipă, evadând din zona de confort în condiții de siguranță.  

Proiecte NoGravity

Am fost și suntem implicați în proiecte educative non-profit pentru un spectru larg de beneficiari: de la copii și tineri instituționalizați până la liceeni și olimpici naționali la Științele Pământului. 

În anul școlar 2023-2024 vom ajunge la peste 5000 de elevi din ciclul primar și gimnazial din București pentru a-i iniția în educație montană chiar în sala lor de clasă.

Proiectele noastre comerciale constau în excursii și drumeții de 1-3 zile și tabere de vară în care împletim aventura cu popularizarea Științelor Vieții și ale Pământului.

Cere detalii

This field is for validation purposes and should be left unchanged.