Reducere 10% pentru mini-grupurile de 4 persoane Detalii

Avem uniforme noi. De la Decathlon

20 iunie 2020

Prima uniformă NoGravity a apărut în 2004. Servea unui singur scop, celui estetic, și consta dintr-un fâș bleumarin imprimat cu primul logo NoGravity. Cu el am participat la la diverse târguri de turism până în 2005.

Prima identitate vizuală NoGravity

Ulterior fâșul a cunoscut viața romanțată a aventurilor Outdoors și, miraculos, a rezistat până în prezent, fiind descris unanim ca „o foaie foarte bună pe creastă, când bate vântul”.

A doua uniformă NoGravity a apărut în 2015. Unsprezece ani mai târziu nu mai ieșeam în aer liber, ci lucram în sala NoGravity, actuala bază materială a Climb Again.

Pe lângă o identitate vizuală comună, aveam nevoie de haine comode și ușor de întreținut în interior. Am optat pentru niște tricouri de bumbac personalizate pentru vară, precum și un fleece brodat pentru iarnă, ambele portocalii. Portocaliul era ușor de recunoscut, iar NoGravity de memorat.

Acum e 2020. Lucrăm numai în aer liber. Pe poteci, prin poieni, pe munți și pe creste. Transpirăm, ne frecăm de trunchiuri de copaci, de stânci, de banchete de tren sau mașină. Dormim pe unde apucăm, uneori chiar alături de nevasta proprie.

Nu ne mai permiteam luxul de a fi preocupați exclusiv de estetic; nevoile practice ne lovesc la tot pasul, inclusiv în portofel. În aceste condiții, alegerea noii uniforme NoGravity a devenit, paradoxal, simplă. Am ales Decathlon pentru raportul imbatabil preț / calitatea, dar și pentru disponibilitatea și varietatea produselor.

Decathlon ne-a învățat că tot ce credeam că știm despre echipamentul montan (și știm câteva lucruri) poate fi augmentat. Nu trebuie echipament de top pentru sarcini medii. Nu trebuie să fie scump pentru a fi bun. Bonus, au o garanție incredibilă de 2 ani!

Tricourilor noastre personalizate li s-au adăugat pantaloni de drumeție Quechua, iar pentru sezonul rece ne fac cu ochiul câteva produse Simond. Nu ne grăbim însă. Folosim intens ceea ce avem deja.

,

Pentru mai multe informații nu ezitați să ne contactați la telefon 0720 328 888 sau email: contact@nogravity.ro

Săptămânal, la NoGravity Club organizăm evenimente social-educative pentru copii și familie. Pentru confortul tău am centralizat într-un singur loc atelierele, taberele și excursiile noastre. Verifică periodic calendarul activităților pentru a-ți putea rezerva din timp un loc la evenimentele noastre

Vezi calendarul
Află primul

Primește ofertele și noutățile pe mail